Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Kista och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Kista i närliggande Sundbyberg. Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Vill du påbörja din körkortsutbildning och letar efter en trafikskola nära Kista? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och hos oss får varje elev en individuell plan för att på bästa sätt nå målen som krävs för få ett B-körkort. Med över 20 års erfarenhet i branschen är vår trafikskola i ständig utveckling för att alltid kunna erbjude den bästa körkortsutbildningen på marknaden.

Kurser på vår trafikskola nära Kista

Oavsett om du ska sätta dig bakom ratten för första gången eller om du kommit en bit på vägen har vi något för dig! Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. En obligatorisk del i utbildningen är Riskettan och Risktvåan som båda behöver vara avklarade innan man kan göra förarprov hos Trafikverket.

Andra körkortsutbildningar på JP’s Trafikskola

Är du intresserad av att ta mopedkörkort eller MC-kort är vår trafikskola nära Kista ett självklart val. Vi har några av branchens mest erfarna lärare! För dig som har svårt att få tid över till att övningsköra erbjuder vi även intensivkurser för B-körkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Kista på Sturegatan 8.