Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Danderyd och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Danderyd i närliggande Sundbyberg. Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Har du fyllt 16 år och vill påbörja din körkortsutbildning? JP’s Trafikskola ligger ett stenkast från Danderyd, i närliggande Sundbyberg. Vi vill vara det självklara alternativet för alla som vill ta steget och ta ett körkort. Vi erbjuder individanpassade och kostnadseffektiva körkortsutbildningar där eleven alltid står i fokus.

Kurser på vår trafikskola nära Danderyd

Vi erbjuder självklart alla obligatoriska kurser i körkortsutbildningen för att du ska bli behörig och klara ditt förarprov hos Trafikverket. Våra handledarkurser är till för dig och din handledare som ska börja övningsköra privat. Vi erbjuder även de obligatoriska riskutbildningarna Riskettan och Risktvåan som förbereder dig som framtida förare.

Andra körkortsutbildningar på trafikskolan

Har du svårt att få tid över till övningskörning? Då rekommenderar vi att du spanar in någon av våra intensivkurser för B-körkort. Vi har även utbildningar för mopedkörkort och MC-kort för dig som drömmer om att glida runt på två hjul!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Danderyd på Sturegatan 8.