Vi på JPs Trafikskola hjälper er alla att ta ert B-körkort i Stockholm! Vi är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet inom branschen som gör allt för att våra elever ska lyckas med sitt körkort. Samtliga av våra trafiklärare har specialistkunskap inom sina respektive områden. Vi tror starkt på att varje individ är unik och därefter ska varje utbildning vara skräddarsydd utefter individens förutsättningar och förmågor.

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera våra tjänster för väldigt förmånliga priser. Detta är någonting vi håller nära hjärtat, då vi anser att den friheten som kommer med ett körkort är till för alla. Vi gör vårt bästa för att hålla våra tjänster så lättillgängliga som möjligt. Om du har drömmar om ett B-körkort behöver du inte tveka. Ta kontakt med oss så vägleder vi dig igenom hela processen.

Se priser

Vad får man köra med ett B-körkort?

B-körkortet är den vanligaste typen av körkortet i Sverige. Här får du möjlighet att köra vanliga personbil och även lätta lastbilar med en maximal tyngd på 3500kg. Du får även möjlighet att köra bil med släp, så länge inte släpet och bilens sammanlagda totalvikt överskrider en totalvikt på 3500kg.

Som elev behöver man ha fyllt minst 16 år innan man har rätt att börja övningsköra med personbil. Ifall man istället ska övningsköra med ett släp eller lastbil så ska man ha fyllt 17 år och 6 månader. Det sistnämnda är mest väsentligt för er som har tänkt att övningsköra privat, och då behöver du i så fall ha genomgått en handledarkurs.

Om du istället är ute efter att köra fordon med en högre vikt än vad som tillåts med ett B-körkort, så kan du läsa mer om våra kurser för utökat B-körkort eller BE-körkort.

Innan man har möjlighet att få sitt B-körkort så krävs det att man har fullbordat sin riskutbildning. Självklart hjälper vi även våra elever med detta, och ifall du är i slutskedet av din körkortsresa så kan du läsa mer om riskettan och risktvåan. Vi är stolta över att kunna presentera en helhetslösning för våra elever, just för att du ska kunna känna dig trygg hos oss.

Om du är klar med riskettan och risktvåan kan du även endast få hjälp med körlektioner inför uppkörning och teorilektioner inför teoriprov hos oss, testa även att göra ett gratis teoriprov för att se hur du ligger till!

Körlektioner för B-körkort i Stockholm

Med hjälp av våra extremt duktiga trafiklärare så har vi hjälp tusentals elever att ta sitt körkort på rekordtid under dem 20 åren vi har bedrivit vår verksamhet. Vi kommer gemensamt med dig själv att ta ansvar för alla dina körkortsbehov. Du kan läsa mer om våra prisuppgifter och även hitta en förmånlig körkurspaketering för just dig på vår prislista för bil.

Tveka inte på att ta kontakt med oss, du kommer inte ångra det när du står med körkortet i handen. Du kan nå oss via kontaktformuläret precis här nedanför. Alternativt så kan du ta kontakt med oss via e-post eller telefon. Du hittar våra uppgifter längst ner på sidan. Vi ser fram emot att få träffa just dig!

KONTAKTA OSS