Drömmer du om ett körkort men får inte tiden att räcka till? Eller har du påbörjat din körkortsutbildning men inte kommit i mål? Vi på JP’s Trafikskola erbjuder dig en intensivkurs för körkort i Stockholm! Vi på JP’s Trafikskola har både expertisen och de tidsbeprövade metoderna som krävs för att du ska kunna ta ditt körkort så snabbt som bara möjligt med en väl genomtänkt intensivkurs i Stockholm. VI erbjuder dig tips & tricks inför ert teoriprov samt uppkörning som ni inte hittar någon annanstans eller får ta del av under någon annan intensivkurs.

Vår intensivkurs i Stockholm

Under intensivkursen varvar vi både teori med praktiska lektioner för att du ska bli väl förberedd inför kommande kunskapsprov och körprov hos Trafikverket. Vi har hjälpt tusentals kunder att ta sitt körkort på rekordtider under dem senaste 20 åren med våra intensivkurser för körkort. I vår intensivkurs ingår självklart riskutbildning 1 och riskutbildning 2 med internettester och digitalt material.

Hos oss finner du precis vad du behöver, oavsett om du vill ha en intensivkurs med få körtimmar och lektioner eller om du vill ha fler lektioner. Du kan hitta några av dem förmånliga paket med intensivkurser för körkort i Stockholm som vi erbjuder lite längre ner på sidan, eller så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mail på, e-post eller kontaktformulär för att vi ska kunna skräddarsy en lösning av våran intensivkurs i Stockholm för just dig så att du kan ta körkort snabbt och enkelt. Varför inte höra av dig och boka en av våra paket av intensivkurser redan idag!

Intensivkurs körkort Stockholm innebär:

Det är viktigt att vara medveten om att en intensivkurs för körkort i Stockholm kommer kräva högt tempo av dig, inte endast under dina lektioner utan att du lägger ned tid på de teoretiska delarna av din utbildning. Och även ifall en majoritet av våra intensivkurs elever lyckas ta sitt körkort efter att ha följt sin kursplan ihop med sin trafiklärare under intensivkursens gång så är det inte en garanti. Det beror till stor del av din inlärningsförmåga och vilja att jobba hårt så ta endast en intensivkurs om du är driven till att försöka ditt yttersta under din intensivutbildning.

Varför ska man ta intensivkurs i Stockholm?

En fördel med intensivkursen är att man aldrig tappar sin körförmåga då passen är alltid inbokade tätt inpå varandra, så förutom att du då har möjligheten att ta ditt körkort snabbt så får du även en intensiv träningsperiod.

Detta innebär att du under en intensivkurs alltid kommer vara i toppform inför dina körlektioner och slutligen även till din uppkörning samt teoriprov. Detta skiljer sig stort enligt vår erfarenhet till elever som övningskör privat eller tar sporadiska körlektioner. Då är det vanligt att man inte känner sig lika bekväm när man sätter bakom ratten efter ett litet uppehåll, känner du igen dig så kanske vår intensivkurs för körkort i Stockholm är något för dig. Självklart kan du prata med oss om att få lån av bil inför uppkörning i samband med en av våra intensivkurser.

Intensivkurs I Stockholm

Vi erbjuder vår intensivkurs på plats i vår Trafikskola i Stockholm, ett stenkast från Sundbyberg Centrum. Här finner man många fördelar för att kunna ta körkort snabbt. Till exempel så har vi nära inpå till lite stressigare och intensivare stadsmiljöer. En sån typ av miljö är perfekt för dig som vill utmanas för att kunna ta nästa kliv på kort tid. Vi har också lugnare miljöer lättillgängligt, vilket passar för dig som kanske sätter sig bakom ratten för första gången. Vi har en intensivkurs som passar alla och miljöer som passar alla!

Vår vision är att vara Stockholms mest prisvärda Trafikskola. Därför stoltserar vi med vår möjlighet att erbjuda dig extremt förmånliga priser för alla våra kurser och utbildningar, detta gäller såklart även vår intensivkurs.

Vi erbjuder även många andra kurser och utbildningar. Oavsett på vilket steg du befinner dig på på din resa inför ditt körkort så finns vi här för dig. Vi erbjuder handledarkurser, riskutbildningar, intensivkurs, samt traditionella körlektioner. Tveka inte på att höra av dig till oss vid några som helst funderingar. Vi finns här för att hjälpa er.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

PAKET 2s
6 500 kr
2×80 min körlektioner
Teori *
Riskettan
Risktvåan
Kontakta oss

* 10 timmar lärarledd teorikurs
* Internettester
* Digitalt material

PAKET 20
23 600 kr
12×80 min körlektioner
Teori *
Riskettan
Risktvåan
Kontakta oss

* 10 timmar lärarledd teorikurs
* Internettester
* Digitalt material