Drömmer du om ett körkort men får inte tiden att räcka till? Eller har du påbörjat din körkortsutbildning men inte kommit i mål? Vi på JP’s Trafikskola erbjuder dig en intensivkurs för körkort för alla som bor i Stockholm! Vi på JP’s Trafikskola har både expertisen och de tidsbeprövade metoderna som krävs för att du ska kunna ta ditt körkort så snabbt som bara möjligt. VI erbjuder dig tips & tricks inför ert teoriprov samt uppkörning som ni inte hittar någon annanstans.

Under kursen varvar vi både teori med praktik för att du ska bli väl förberedd inför kommande kunskapsprov och körprov hos Trafikverket. Vi har hjälpt tusentals kunder att ta sitt körkort på rekordtider under dem senaste 20 åren. Du kan hitta några av dem förmånliga paketeringarna vi erbjuder längre ner på sidan, eller så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mail, e-post eller kontaktformulär för att vi ska kunna skräddarsy en lösning för just dig.

Det är viktigt att vara medveten om att en intensivkurs kommer kräva högt tempo av dig. Och även ifall en majoritet av våra intensivkurs elever lyckas ta sitt körkort efter att ha följt sin kursplan ihop med sin trafiklärare så är det inte en garanti. Det beror till stor del av din inlärningsförmåga och vilja att jobba hårt.

En fördel med intensivkursen är att man aldrig tappar sin körförmåga då passen är alltid inbokade tätt inpå varandra. Detta innebär att du kommer alltid vara i topp form inför varje pass och slutligen även till din uppkörning samt teoriprov. Detta skiljer sig stort enligt vår erfarenhet till elever som övningskör privat eller tar sporadiska körlektioner. Då är det vanligt att man inte känner sig lika bekväm när man sätter bakom ratten efter ett litet uppehåll.

Intensivkurs I Stockholm

Vi erbjuder vår intensivkurs på plats i vår Trafikskola i Stockholm, ett stenkast från Sundbyberg Centrum. Här finner man många fördelar för att kunna ta sitt körkort på kortvarsel. Till exempel så har vi nära inpå till lite stressigare och intensivare stadsmiljöer. En sån typ av miljö är perfekt för dig som vill utmanas för att kunna ta nästa kliv på kort tid. Vi har också lugnare miljöer lättillgängligt, vilket passar för dig som kanske sätter sig bakom ratten för första gången.

Vår vision är att vara Stockholms mest prisvärda Trafikskola. Därför stoltserar vi med vår möjlighet att erbjuda dig extremt förmånliga priser för alla våra kurser och utbildningar.

Vi erbjuder även många andra kurser och utbildningar. Oavsett på vilket steg du befinner dig på på din resa inför ditt körkort så finns vi här för dig. Vi erbjuder handledarkurser, riskutbildningar, samt traditionella körlektioner. Tveka inte på att höra av dig till oss vid några som helst funderingar. Vi finns här för att hjälpa er.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

PAKET 2s
5700 kr
2×80 min körlektioner
Teori *
Riskettan
Risktvåan
Kontakta oss

* 10 timmar lärarledd teorikurs
* Internettester
* Digitalt material

PAKET 20
21 250 kr
12×80 min körlektioner
Teori *
Riskettan
Risktvåan
Kontakta oss

* 10 timmar lärarledd teorikurs
* Internettester
* Digitalt material