Behöver du hjälp med att ta ditt moped körkort i Stockholm? Ifall du ser fram emot att slippa ta dig kommunalt till skolan så är du helt rätt ute. Vi på JP’s Trafikskola är en behörig utbildare har den expertis och kunskap som krävs för att du ska kunna ta ditt mopedkörkort så snabbt som möjligt! Vi erbjuder dig som nyss har fyllt 15 en effektiv och billig väg till ditt första körkort.

Beroende på vad det är för typ av mopedkörkort man är ute efter så skiljer sig reglerna och utbildningarna åt, vi kommer gå in på mer detalj om hur detta skiljer sig åt längre ner på sidan. Viktigt att tänka på är att det finns ingen möjlighet att övningsköra privat när det kommer till ett mopedkörkort, detta är enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Därefter är det enda sättet att delta i en utbildning hos en behörig Trafikskola.

För att boka en tid så kan du använda dig av vårt nätbokningssystem. Där kan du lätt hitta vilka tillgängliga tider vi har att erbjuda.

OBS!: För att en AM elev ska få göra dag 3 så krävs detta:

1: Klara alla moment på elevcentralen.

2: Klara 5 slutester 63/65 rätt.

3: Läst på alla vägmärken.

4: För körning i trafik bokas det via mejl: info@jpstrafikskola.nu

Moped klass 1 körkort

Moped klass 1 är den typen av moped är för dig som vill kunna köra den snabbare typen av moped. Klass 1 mopeder får köras upp mot 45 km/h, men det kommer därefter lite andra begränsningar. Till exempel så får man ej köra på cykelbana. Kraven för att få möjlighet att ta sitt körkort för moped klass 1 är också lite hårdare. Ifall du vill köra en så kallad EU-moped så behöver du ta ett AM-körkort. Detta ger dig tillgång till att köra moped som ingår i klass 1.

Vi erbjuder en paketlösning för dig som vill ta ditt AM-körkort så effektivt som möjligt. Här kan man räkna med 8 timmar teori och 4 timmar körning. Detta är vad vi har funnit är den utbildningstiden som passar bäst till dem flesta eleverna. Med det sagt är vi ju självklart flexibla och individanpasasr oss till hur just dina förutsättningar ser ut.

Utbildningen kan göra från och med dess att man har fyllt 14 år och 9 månader. Eleven behöver ha ett giltig körkortstillstånd för moped klass 1 från Transportstyrelsen innan man kan delta i dem praktiska delarna av utbildningen.

Uppläget för vår moped körkorts utbildning ser ut som följer:

  • (Dag 1) Kursstart. Minst 8 timmar teori.
  • (Dag 2) Fortsättning. Minst 2 timmar körning på bana.
  • (Dag 3) Trafik. Här kommer vi köra minst 2 timmar ute i trafiken.

Efter att eleven har blivit godkänd på dessa 3 moment så ser vi till att rapportera in det. När man har fyllt minst 15 år så ska man sen vända sig till Trafikverket för att göra ett kunskapsprov, och när man väl har blivit godkänd där så har man sitt nya körkort!

EU moped körkort

Med en EU-moped menar man en moped som ingår i moped klass 1 och därför kräver ett AM-körkort för att få köra. Detta är den snabbaste typen av moden, med en maxhastighet på 45 km/timmen. Just därför är det oftast den vanligaste sortens utbildning vi håller i vår trafikskola, trots tuffare krav än för moped klass 2.

Vi har ett gemensamt mål – ert körkort. Det vill vi uppnå tillsammans med er på ett snabbt och säkert sätt. Vi fokuserar på individanpassade kursplaner vilket innebär att vi skräddarsyr våra utbildningar för varje elev som kommer till oss. Våra utbildade trafiklärare lägger också stor vikt i att göra er bekväma.

Vi är även i medlem i STR – Sveriges Trafikskolors Riskförbund. Detta ser vi som en självklarhet, då vi har alltid strävat efter en hög kvalite på vår utbildning. Vi är även stolta med att kunna leverera vår högkvalitiva utbildning till väldigt konkurrenskraftiga priser, nånting som går i enlighet med vår vision att vara Stockholms mest prisvärda trafikskola.

Mopedutbildning I Stockholm

Alla våra utbildningar hålls på plats i vår trafikskola. Vi befinner oss på Sturegatan 8, bara ett stenkast från Sundbybergs centrum. Här finner man en perfekt balans av miljöer för en mopedutbildning.

Vi är ett famileägt företag som har hjälpt tusentals elever att nå sina drömmar om ett körkort under dem senaste 20 åren. Vi utbildar inte bara för moped, vi har alla tänkbara kurser och utbildningar för att kunna leverera en helhetslösning till våra elever. Pågrund av vår mångåriga erfarenhet har vi kunnat utveckla tidsbeprövade rutiner och metoder för att ge dig bästa möjliga chanser inför ditt körkortsprov. Vi hjälper med dig som behöver utbildningar inom bil, MC, moped eller yrketskompetens behörigheter!

Ifall du har fler frågor eller funderingar så är du givetvis varmt välkommen att ta kontakt med oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Du hittar samtliga alternativ längst ner på den här sidan.

Alla elever måste legitimera sig och kursen ska betalas av en myndig person ex. föräldrar.
OBS Fyll i elevernas uppgifter

KONTAKTA OSS


BG: 5578-6453
Swish: 123 464 18 17

JP’s Trafikskola AB

Pris: 4490 kr

Boka här