Vi hjälper alla er som behöver behörighet från risktvåan i Stockholm. Risktvåan, också känd som riskutbildning del 2 eller halkbana, är det andra obligatoriska riskutbildnings momentet innan man har lov att ta sitt körkort. Till skillnad från riskettan så är den här utbildningen ett praktiskt moment, där man själv kommer få prova på hur det känns att köra i bil i riskfyllda situationer.

Syftet med utbildningen är inte nödvändigtvis att man ska kunna häva en sladd eller undvika alla sorters kollisioner. Istället anser vi såna händelser som ett viktigt inlärningsmoment för nyblivna förare, då man själv får möjlighet att få känna på var sina gränser ligger. Det är en väldigt säker miljö där vi har möjlighet att replikera flera olika omständigheter så att man förhoppningsvis kan få den erfarenheten som krävs för att kunna förhindra att olyckor händer ute i trafiken senare. Det finns givetvis experter på plats som är redo att rycka in på kortvarsel också.

En vanlig myt är att det är omöjligt att man får underkänt när man gör risktvåan. Det är förvisso sant att dem allra flesta blir godkända, men det betyder inte att utbildningen inte ska tas på största allvar. Ifall man misslyckas med att ta utbildningen på allvar så kan det ske att man blir underkänd med vårdslös körning som orsak.

Eftersom att man behöver uppnå en viss nivå på sitt bilförande innan man får tillåtelse att anta utbildningen för risktvåan så är det upp till oss att bedöma ifall du är redo eller inte. Ifall du är en del av vår trafikskola sen tidigare så är det din trafiklärare som bestämmer när du är tillräckligt duktig. Ifall du har övningskört privat eller hos en annan skola så kommer en av vår trafiklärare att föra en diskussion med dig för att säkerställa att du är redo.

Boka risktvåan I Stockholm

Ifall du vill ta ditt körkort lite snabbare och smidigare än dina kamrater så kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att varje individ ska kunna ta sitt körkort.

Använd gärna vårt nätbokningssystem för att se när nästa kurs kommer hållas, alternativt kan du självklart ta kontakt med oss för att få personlig hjälp. Du kan både ringa, maila och skicka in en förfrågan till oss via vårt kontaktformulär. Samtliga alternativ hittar du längre på den här sidan. Du kan även boka risktvåan i Sundbyberg.

Risktvåan Stockholm billigt

Vår vision är att vara den mest prisvärda trafikskolan i Stockholms området. Vi anser att våra priser reflekterar detta. Ifall du är ute efter en billig trafikskola med skräddarsydda kursplaner och ett fokus på dig som individ så har du kommit helt rätt! Tveka inte på att höra av dig till oss så, du kommer inte ångra det när du har ditt körkort.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Här kan du boka körlektioner i Stockholm eller läsa mer om säkerhetskontrollen

Plats:Vi träffas på trafikskolan (Sturegatan 8 i Sundbyberg)
Utbildningslängd: 4 timmar
Pris: 2 300 kr/person

Boka här

KONTAKTA OSS