Risktvåan i Stockholm

Välkommen till JP’s trafikskola i Stockholm, där vi specialiserar oss på att förbereda våra elever för en säker och självständig framtid bakom ratten. Vi vet att du har många frågor om Risktvåan, eller som det också kallas, riskutbildning del 2. I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att framgångsrikt genomföra Risktvåan i Stockholm och få ditt körkort.

Boka risk 2
Du kan ringa oss på
08-29 99 90

2300 kr

/person

Vad är Risktvåan?

Risktvåan i Stockholm, även känd som halkbanan eller halkkörning, är den andra delen av den obligatoriska riskutbildningen du måste genomföra innan du kan ta ditt körkort. Till skillnad från den teoretiska riskettan, fokuserar Risktvåan på praktiska erfarenheter och möjliggör för dig att testa dina gränser i en säker och kontrollerad miljö.

JP’s trafikskola i Stockholm har expertutbildare på plats som är redo att ingripa vid behov. Vi skapar en mångfacetterad och realistisk miljö för att ge dig erfarenheterna som krävs för att hantera riskfyllda situationer på riktiga vägar.

Syftet med Risktvåan hos JP’s trafikskola

Det är en vanlig missuppfattning att Risktvåan bara handlar om att lära sig häva en sladd eller undvika kollisioner. Sanningen är att Risktvåan i Stockholm fokuserar på en holistisk förståelse för riskfyllda situationer i trafiken. Det är inte bara en fråga om att utföra en specifik manöver korrekt, utan att förstå varför och hur saker kan gå fel.

Vår metodik vid JP’s trafikskola inkluderar en kombination av praktiska övningar och teoretiska moment för att du ska kunna förstå de risker som kan uppstå och hur man bäst hanterar dem. Med experter som är redo att rycka in på kortvarsel, skapar vi en trygg och stödjande miljö för dig att lära dig i.

Är du redo för Risktvåan i Stockholm?

För att kunna påbörja Risktvåan krävs det att du nått en viss nivå i ditt bilförande. Om du redan är en del av JP’s trafikskola i Stockholm, kommer din trafiklärare att bedöma när du är redo. Om du övningskört privat eller genom en annan skola, kommer en av våra erfarna trafiklärare att ha en diskussion med dig för att säkerställa att du är redo för utbildningen.

Det är inte bara en formalitet; denna bedömning är avgörande för din säkerhet och framgång under Risktvåan. Vi på JP’s trafikskola i Stockholm tar detta på största allvar och vårt mål är att se till att du inte bara blir godkänd, utan också att du blir en säker och ansvarsfull förare.

Så bokar du Risktvåan i Stockholm hos JP’s trafikskola

Att boka Risktvåan i Stockholm hos oss är smidigt och enkelt. Vi erbjuder ett online bokningssystem där du kan se när nästa kurs kommer att äga rum. Du kan också kontakta oss direkt för att få personlig hjälp. Oavsett om du föredrar att ringa, maila, eller använda vårt kontaktformulär, är vi här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Om du är angelägen om att ta ditt körkort snabbare än dina kamrater, kan JP’s trafikskola i Stockholm vara den perfekta lösningen för dig. Vi har lång erfarenhet och vet precis vad som krävs för att du ska lyckas.

Prisvärd Risktvåan i Stockholm

Vi strävar efter att vara den mest prisvärda trafikskolan i Stockholm och Stockholmsområdet. Våra priser för Risktvåan i Stockholm är konkurrenskraftiga, och vi erbjuder skräddarsydda kursplaner som fokuserar på dig som individ. Det betyder att du får den utbildning du behöver, utan att tömma plånboken.

Vårt motto är enkelt: våra elever kommer gåendes men kör härifrån. Så om du letar efter en prisvärd och pålitlig trafikskola för Risktvåan i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Du kommer inte ångra dig!

Boka Risk 2

Senast uppdaterad:14 juni 2024

Firas Choh Avatar Firas Choh

Hejsan! Jag heter Firas Choh och arbetar som Trafikskolechef här på JP’s Trafikskola. Jag är uttbildningsledare, trafikskolelärare, mc lärare, riskutbildare A, B del 1 och 2, moped och eco driving, introduktionsutbildare.

Vi erbjuder olika kurser som kan passa dig.

 

Handledarkurs

För privat övningskörning
Läs mer

Riskutbildning 1

På den här utbildningen diskuterar vi dessa frågor och du kommer genom värderingsövningar att få ta ställning till intressanta frågeställningar
Läs mer

Kontakta oss

E-posta, ring eller fyll i formuläret för att få veta mer om våra körkurser.

info@jpstrafikskola.nu

08-29 99 90

Kundsupport

Vår kundsupport finns tillgänglig för att ta itu med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha.

Återkoppling och förslag

Vi värdesätter din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra JP’S Trafikskola.

Kontakta oss

Du kan nå oss när som helst.

Vanliga frågor om Risktvåan i Stockholm

FAQ

Har du några frågor till oss?

Om det finns frågor du vill ställa så kommer vi att besvara dem.

Ställ en fråga
Loader image

Om du är en del av JP’s trafikskola i Stockholm kommer din trafiklärare att göra denna bedömning. Om du övningskört privat, kommer vi att diskutera med dig för att säkerställa att du är redo.

Vi strävar efter att vara den mest prisvärda trafikskolan i Stockholm och området runt omkring. Våra priser för Risktvåan är mycket konkurrenskraftiga och vi erbjuder skräddarsydda kursplaner för varje elev.

Du kan antingen använda vårt online bokningssystem eller kontakta oss direkt via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär för att boka Risktvåan i Stockholm.