Trafikskola Järfälla

Vår Trafikskola nära Järfälla är det självklara alternativet för dig som vill ta steget att ta körkort. Med några av branschens mest erfarna lärare har JP’s Trafikskola över 20 års erfarenhet att hjälpa våra elever att ta körkort. Vi hjälper till med allt från ansökningshandlingar för körtillstånd till bokningar av förarprov, hela vägen från starten på din körkortsresa tills du är i mål med körkort i hand.

Trafikskola nära Järfälla – kurser

Vi erbjuder samtliga kurser som krävs för att du ska bli behörig för B-körkort och klara förarprovet på Trafikverket. Vill du börja övningsköra privat tillsammans med din handledare behöver du och din handledare gå på någon av våra handledarkurser. Har du redan påbörjat din körkortsutbildning har vi även de obligatoriska kurserna Riskettan och Risktvåan. Vi erbjuder dig allt du behöver för att ta ditt körkort!

Söker du en trafikskola i Järfälla finns det bra alternativ som vi kan rekommendera!

Välkommen till vår Trafikskola i Stockholm!

Övriga körkortsutbildningar på JP’s

Vill du istället glida runt på gatorna med moped eller motorcykel har vi lång erfarenhet att hålla i utbildningar för mopedkörkort och MC-körkort. Självklart erbjuder vi alla 3 MC behörigheter från A1 till A3. Vi har precis de kurser du letar efter, både vanliga lektioner och intensivkurser för MC. 

Vi har även YKB utbildningar som står för Yrkesförarkompetens vilket är en obligatorisk utbildning för dig som ska köra godstransporter med tung lastbil och även persontransporter med buss, I en YKB utbildning har man först en grundutbildning på 280 – 140 timmar av körning och teori. Denna utbildning är ett krav för yrkesförare inom hela EU och ESS. 

Körskola Järfälla : Intensivkurs 

Söker du intensivkurs på vår trafikskola nära Järfälla så erbjuder vi självklart det, så att du kan ta körkort snabbt och effektivt. Ibland kan det vara svårt att få tid över till att övningsköra. Då kan det passa bra med intensivkurser för B-körkort för dig som vill klara utbildningen på kortast möjliga tid. Kurserna varvas med både teori och praktik så att du får med dig alla element du behöver för att ta ditt körkort. Vi har hjälpt tusentals elever att ta sitt körkort på rekordtider ända sedan vi påbörjade vår verksamhet.

Det är viktigt att tänka på att en intensivkurs kommer kräva högt tempo av dig som elev och att man måste själv lägga ner det lite intensivare arbetet för att ta körkortet så pass snabbt. En stor fördel med detta hårda tempo är att man inte tappar sin körförmåga när man kör så pass ofta och mycket. 

Om oss på JP’s trafikskola

Vi är ett familjeföretag som har funnits i 20 år. Vi har alltid satt våra elever i fokus för att på så sätt erbjuda en fantastisk körskola som hela tiden utvecklas och blir bättre med nya metoder för utbildning. Hos oss anpassar vi oss efter individen och ger våra elever en individuell plan så att de på bästa sätt kan nå sina mål. 

Vi har endast ett mål: ditt körkort.
Vägen till ditt körkort vill vi inte krångla till utan vi ser gärna att den effektiviseras och att du är nöjd med oss som körskola. Vi brukar säga att våra elever går till oss, och sedan kör dem härifrån.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Järfälla på Sturegatan 8.

Trafikskola i Järfälla

Bästa trafikskolan i Stockholm

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har funnits i över 20 år. Vår drivkraft är att alltid kunna sätta våra elever i fokus.

Förverkliga Din Dröm

Ni har en dröm om ett körkort – vi har medlen för att förverkliga er dröm! Vi ser fram emot att få träffa just dig.!

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

No images found.

Nyheter

Hur mycket kostar det att ta B-körkort?

Att ta körkort är en stor milstolpe i mångas liv och en investering i frihet [...]

Parkeringsskyltar och Parkeringsregler

Att parkera rätt är inte alltid så enkelt som det verkar. I den här texten [...]

Köpa och sköta om din första bil: Från inköp till reparation

Att köpa din första bil är en av de mest spännande stunderna i livet, men [...]

Nikotin och Tobak: Bilkörningens osynliga fiende

Många av oss är väl medvetna om farorna med att köra under alkoholens eller drogers [...]