Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Järfälla och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Järfälla i närliggande Sundbyberg. Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Vår Trafikskola nära Järfälla är det självklara alternativet för dig som vill ta steget att ta ett körkort. Med några av branschens mest erfarna lärare har JP’s Trafikskola över 20 års erfarenhet att hjälpa våra elever att ta körkort. Vi hjälper till med allt från ansökningshandlingar för körtillstånd till bokningar av förarprov.

Trafikskola nära Järfälla – kurser

Vi erbjuder samtliga kurser som krävs för att du ska bli behörig för B-körkort och klara förarprovet på Trafikverket. Vill du börja övningsköra privat tillsammans med din handledare behöver du och din handledare gå på någon av våra handledarkurser. Har du redan påbörjat din körkortsutbildning har vi även de obligatoriska kurserna Riskettan och Risktvåan.

Övriga körkortsutbildningar på JP’s

Ibland kan det vara svårt att få tid över till att övningsköra. Därför har vår trafikskola intensivkurser för B-körkort för dig som vill klara utbildningen på kortast möjliga tid. Vill du istället glida runt på gatorna med moped eller motorcykel har vi lång erfarenhet att hålla i utbildningar för mopedkörkort och MC-körkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Järfälla på Sturegatan 8.