Vår Trafikskola nära Järfälla är det självklara alternativet för dig som vill ta steget att ta ett körkort. Med några av branschens mest erfarna lärare har JP’s Trafikskola över 20 års erfarenhet att hjälpa våra elever att ta körkort. Vi hjälper till med allt från ansökningshandlingar för körtillstånd till bokningar av förarprov.

Trafikskola nära Järfälla – kurser

Vi erbjuder samtliga kurser som krävs för att du ska bli behörig för B-körkort och klara förarprovet på Trafikverket. Vill du börja övningsköra privat tillsammans med din handledare behöver du och din handledare gå på någon av våra handledarkurser. Har du redan påbörjat din körkortsutbildning har vi även de obligatoriska kurserna Riskettan och Risktvåan.

Söker du en trafikskola i Järfälla finns det bra alternativ som vi kan rekommendera!

Övriga körkortsutbildningar på JP’s

Ibland kan det vara svårt att få tid över till att övningsköra. Därför har vår trafikskola intensivkurser för B-körkort för dig som vill klara utbildningen på kortast möjliga tid. Vill du istället glida runt på gatorna med moped eller motorcykel har vi lång erfarenhet att hålla i utbildningar för mopedkörkort och MC-körkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Järfälla på Sturegatan 8.

Bästa trafikskolan i Stockholm

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har funnits i över 20 år. Vår drivkraft är att alltid kunna sätta våra elever i fokus.

Förverkliga Din Dröm

Ni har en dröm om ett körkort – vi har medlen för att förverkliga er dröm! Vi ser fram emot att få träffa just dig.!

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

Instagram did not return a 200.

Nyheter