Letar du efter en trafikskola på Ekerö? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och erbjuder alla obligatoriska moment som krävs för att du ska kunna ta körkort. Vi är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet i branschen och hos oss hittar du de mest erfarna lärarna. Vårt mål är att du ska gå härifrån med körkortet i hand!

Kurser på vår trafikskola nära Ekerö

Vi tror på en individanpassad utbildning och vår drivkraft är att alltid sätta våra elever i fokus. Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. Vi erbjuder även både riskettan och risktvåan som är obligatoriska moment för att du ska kunna få ditt körkort.

Andra körkortsutbildningar på trafikskolan

Vi vet att det ibland kan vara svårt att få tid över till att övningsköra och anordnar därför även intensivkurser för B-körkort. Är du intresserad av att ta mopedkörkort eller MC-körkort är vi ett självklart val.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Ekerö på Sturegatan 8.

Trafikskola Ekerö

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma. Välkommen till vår Trafikskola i Stockholm!

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

No images found.

Nyheter

Hur mycket kostar det att ta B-körkort?

Att ta körkort är en stor milstolpe i mångas liv och en investering i frihet [...]

Parkeringsskyltar och Parkeringsregler

Att parkera rätt är inte alltid så enkelt som det verkar. I den här texten [...]

Köpa och sköta om din första bil: Från inköp till reparation

Att köpa din första bil är en av de mest spännande stunderna i livet, men [...]

Nikotin och Tobak: Bilkörningens osynliga fiende

Många av oss är väl medvetna om farorna med att köra under alkoholens eller drogers [...]