Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Ekerö och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Ekerö i närliggande Sundbyberg.  Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Letar du efter en trafikskola på Ekerö? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och erbjuder alla obligatoriska moment som krävs för att du ska kunna ta körkort. Vi är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet i branschen och hos oss hittar du de mest erfarna lärarna. Vårt mål är att du ska gå härifrån med körkortet i hand!

Kurser på vår trafikskola nära Ekerö

Vi tror på en individanpassad utbildning och vår drivkraft är att alltid sätta våra elever i fokus. Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. Vi erbjuder även både riskettan och risktvåan som är obligatoriska moment för att du ska kunna få ditt körkort.

Andra körkortsutbildningar på trafikskolan

Vi vet att det ibland kan vara svårt att få tid över till att övningsköra och anordnar därför även intensivkurser för B-körkort. Är du intresserad av att ta mopedkörkort eller MC-körkort är vi ett självklart val.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Ekerö på Sturegatan 8.