Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Lidingö och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Lidingö i närliggande Sundbyberg. Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Vår trafikskola nära Lidingö vill vara ett självklart val för dig som vill påbörja din körkortsutbildning. Vi på JP’s Trafikskola har över 20 års erfarenhet i branschen och vi erbjuder kostnadseffektiva och individanpassade körkortsutbildningar. Utbildningen börjar med en körlektion där vi tillsammans med dig skapar en individuell utbildningsplan.

Trafikskola nära Lidingö – kurser

För dig som vill ta B-körkort har vi samtliga kurser som krävs för att du ska bli behörig och klara ditt förarprov hos Trafikverket. Vill du börja övningsköra privat med din handledare behöver ni gå på någon av våra handledarkurser. De obligatoriska kurserna Riskettan och Risktvåan är till för att förbereda dig att bli en säker och trygg bilförare.

Övriga körkortsutbildningar på trafikskolan

Vi vet att det kan vara svårt att få tid över till att övningsköra. Därför erbjuder vår trafikskola nära Lidingö intensivkurser för B-körkort. För dig som vill börja köra moped eller motorcykel har vi även utbildningar för MC-körkort och mopedkörkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Lidingö på Sturegatan 8.