Bor du i Stockholm och letar efter en trafikskola i Sollentuna? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och vår drivkraft är att alltid sätta våra elever i fokus. Med över 20 års erfarenhet i branschen tror vi på en individanpassad och kostnadseffektiv körkortsutbildning. Vår högsta prioritet är att du ska gå härifrån med körkortet i hand.

Trafikskola i sollentuna?

Vi ligger intill sollentuna i närliggande ort sundbyberg och lägger störst fokus på er, våra elever.  Det är därför viktigt för oss att vi tar utbildningen i den takt som passar er bäst. Alla har olika förutsättningar och önskemål. Vi vill hjälpa er att ta ert körkort på ett så effektivt sätt som möjligt, att slösa med er tid och pengar har inte gjort oss till den trafikskola vi är i dag! Vi vet att vi är bra på det vi gör, det får vi kvitto på varje gång någon tar sitt körkort och är nöjda!

Kurser på vår trafikskola nära Sollentuna

I vårt erbjudande hittar du samtliga kurser som krävs för att du ska kunna få behörighet till B-körkort. Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. Vi erbjuder även de obligatoriska riskutbildningarna Riskettan och Risktvåan  så att du får allt du behöver för att ta körkort. Vad det än är du letar efter så har vi det på vår trafikskola endast ett stenkast från sollentuna. 

Andra körkortsutbildningar på JP’s trafikskola

För dig som är intresserad av att glida fram på Stockholms gator på två hjul är vi ett självklart val! Utöver B-körkortsutbildningar erbjuder vi även utbildningar för mopedkörkort och MC-kort och vi har några av branschens mest erfarna lärare. För dig som har svårt att få tid över till övningskörning erbjuder vår trafikskola även intensivkurser för B-körkort!

Om oss på JP’s trafikskola

Vi på JP’s Trafikskola Stockholm, Sundbyberg vill vara det självklara alternativet för alla som vill ta steget och ta ett körkort. Vi är en trafikskola i tiden, som alltid har ögonen på framtiden för att se hur vi kan utvecklas på bästa sätt. Om du letar efter en trafikskola i sollentuna så kan vi vara ett bra alternativ. Vi är ett engagerat familjeföretag som har funnits i över 20 år och ser fram emot att hjälpa våra elever att få körkortet i handen!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Sollentuna på Sturegatan 8.

Våra nuvarande bilar

Idag jobbar vi med 12 st bilar av modellen Volkswagen T- Roc, Volkswagen Golf & Nissan Qasqai.

Givetvis byter vi ut våra bilar på regelbunden basis.

Manuellväxlad: Volkswagen T-Roc 2019

Automatväxlad: Volkswagen Golf /Nissan Qasqai

Trafikskola i Sollentuna

Bästa trafikskolan i Stockholm

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har funnits i över 20 år. Vår drivkraft är att alltid kunna sätta våra elever i fokus.

Förverkliga Din Dröm

Ni har en dröm om ett körkort – vi har medlen för att förverkliga er dröm! Vi ser fram emot att få träffa just dig.!

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

No images found.

Nyheter

Hur mycket kostar det att ta B-körkort?

Att ta körkort är en stor milstolpe i mångas liv och en investering i frihet [...]

Parkeringsskyltar och Parkeringsregler

Att parkera rätt är inte alltid så enkelt som det verkar. I den här texten [...]

Köpa och sköta om din första bil: Från inköp till reparation

Att köpa din första bil är en av de mest spännande stunderna i livet, men [...]

Nikotin och Tobak: Bilkörningens osynliga fiende

Många av oss är väl medvetna om farorna med att köra under alkoholens eller drogers [...]