Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Sollentuna och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Sollentuna i närliggande Sundbyberg.  Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Bor du i Stockholm och letar efter en trafikskola nära Sollentuna? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och vår drivkraft är att alltid sätta våra elever i fokus. Med över 20 års erfarenhet i branschen tror vi på en individanpassad och kostnadseffektiv körkortsutbildning. Vår högsta prioritet är att du ska gå härifrån med körkortet i hand.

Kurser på vår trafikskola när Sollentuna

I vårt erbjudande hittar du samtliga kurser som krävs för att du ska kunna få behörighet till B-körkort. Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. Vi erbjuder även de obligatoriska riskutbildningarna Riskettan och Risktvåan.

Andra körkortsutbildningar på JP’s

För dig som är intresserad av att glida fram på Stockholms gator på två hjul är vi ett självklart val! Utöver B-körkortsutbildningar erbjuder vi även utbildningar för mopedkörkort och MC-kort och vi har några av branschens mest erfarna lärare. För dig som har svårt att få tid över till övningskörning erbjuder vår trafikskola även intensivkurser för B-körkort!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Sollentuna på Sturegatan 8.