Bor du i Stockholm och letar efter en trafikskola nära Sollentuna? JP’s Trafikskola ligger i närliggande Sundbyberg och vår drivkraft är att alltid sätta våra elever i fokus. Med över 20 års erfarenhet i branschen tror vi på en individanpassad och kostnadseffektiv körkortsutbildning. Vår högsta prioritet är att du ska gå härifrån med körkortet i hand.

Kurser på vår trafikskola när Sollentuna

I vårt erbjudande hittar du samtliga kurser som krävs för att du ska kunna få behörighet till B-körkort. Vår handledarkurs är till för dig som vill börja övningsköra privat tillsammans med din handledare. Vi erbjuder även de obligatoriska riskutbildningarna Riskettan och Risktvåan.

Andra körkortsutbildningar på JP’s

För dig som är intresserad av att glida fram på Stockholms gator på två hjul är vi ett självklart val! Utöver B-körkortsutbildningar erbjuder vi även utbildningar för mopedkörkort och MC-kort och vi har några av branschens mest erfarna lärare. För dig som har svårt att få tid över till övningskörning erbjuder vår trafikskola även intensivkurser för B-körkort!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Sollentuna på Sturegatan 8.

Bästa trafikskolan i Stockholm

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har funnits i över 20 år. Vår drivkraft är att alltid kunna sätta våra elever i fokus.

Förverkliga Din Dröm

Ni har en dröm om ett körkort – vi har medlen för att förverkliga er dröm! Vi ser fram emot att få träffa just dig.!

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

Instagram did not return a 200.

Nyheter