Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Solna och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Solna i närliggande Sundbyberg. Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

JP’s Trafikskola ligger ett stenkast från Solna och vi har några av branschens mest erfarna lärare. Vi har en lång erfarenhet av körkortsutbildningar och vår högsta prioritet är att våra elever ska gå härifrån med ett körkort i hand. Vi tror på att individanpassa körlektionerna så långt det går för att du som elev ska få ut det mesta av din tid hos oss.

Kurser på vår trafikskola nära Solna

Känner du att det är dags att börja övningsköra och letar efter en trafikskola när Solna? JP’s Trafikskola är ett självklart val och vi erbjuder alla kurser som är obligatoriska i din körkortsutbildning. Vår handledarkurs är till för dig som väljer att övningsköra privat. Riskutbildningarna riskettan och risktvåan är av högsta kvalitet och ett obligatoriskt moment för dig som ska ta B-körkort.

Andra körkortsutbildningar på vår trafikskola

För dig som har svårt att hinna med övningskörningen erbjuder vi även intensivutbildningar för B-körkort. Drömmer du om att glida runt på Stockholms gator på två hjul har vi även utbildningar för mopedkörkort och MC-körkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Solna på Sturegatan 8.