Hos oss på JP’s trafikskola i sundbyberg hittar du risktvåan i sundbyberg när du vill ta körkort. Vi hjälper alla er som behöver behörighet från risktvåan i sundbyberg. Riskutbildning del 2 är obligatorisk för dig som vill ta körkort och är även känd som halkan eller halkbana. Skillnaden på risktvåan och riskettan är att riskettan är teoretisk medans risktvåan är praktisk och du får köra på halkbana eller en bil med lift som under körningens gång efterliknar underlag vid mycket is och halka eller däcktyp och slitage.

Syftet med risktvåan är att du ska förstå hur stor skillnad underlaget och däcken på bilen kan göra och lära dig vad det innebär för bromsstreckan och manövrering av bilen. Det finns inget krav under utbildningen att du ska kunna häva en sladd eller undvika alla sorter av hinder eller koner som placeras på banan så du behöver inte vara orolig för misstag så länge du lär dig av dem under utbildningens gång.

Det är en väldigt säker miljö där vi har möjlighet att replikera flera olika omständigheter så att man förhoppningsvis kan få den erfarenheten som krävs för att kunna förhindra att olyckor händer ute i trafiken senare.

Boka risktvåan I Sundbyberg

Ifall du vill ta ditt körkort lite snabbare och smidigare än dina kamrater så kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att varje individ ska kunna ta sitt körkort.

Använd gärna vårt nätbokningssystem för att se när nästa kurs kommer hållas, alternativt kan du självklart ta kontakt med oss för att få personlig hjälp. Du kan både ringa, maila och skicka in en förfrågan till oss via vårt kontaktformulär. Samtliga alternativ hittar du längre på den här sidan.

När får man göra risktvåan?

Du får genomföra risktvåan när du har uppnått följande krav: 

  • Du har ett giltigt körkortstillstånd
  • Du har genomfört riskettan och blivit godkänd.
  • Du ska ha grundläggande egenskaper i hur du manövrerar och styr bilen. (Denna nivå brukar uppnås inom 5-8h av privat eller lärarledd övningskörning.)

Kan man bli underkänd på risktvåan i Sundbyberg?

Det är en vanlig myt att man inte kan bli underkänd på riskettan och risktvåan, och även om det stämmer att de allra flesta blir godkända så bör du tänka på att du inte är där för att leka utan för att lära dig något. Så länge du tar utbildningen på allvar och lyssnar, förstår och försöker så kommer du bli godkänd.

Men om du inte visar utbildningen respekt och mognad kommer du med högsta sannorlikhet bli godkänd

Risktvåan Sundbyberg billigt

Vår vision är att vara den mest prisvärda trafikskolan i Stockholms området. Vi anser att våra priser reflekterar detta. Ifall du är ute efter en billig trafikskola med skräddarsydda kursplaner och ett fokus på dig som individ så har du kommit helt rätt! Tveka inte på att höra av dig till oss så, du kommer inte ångra det när du har ditt körkort.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

Här kan du boka körlektioner i Stockholm även riskettan i Sundbyberg eller läsa mer om säkerhetskontrollen

Plats:Vi träffas på trafikskolan (Sturegatan 8 i Sundbyberg)
Utbildningslängd: 4 timmar
Pris: 2 300 kr/person

Boka här

KONTAKTA OSS