Vår vision är att vara den trafikskola i Sundbyberg som har bäst priser i Stockholm med omnejd, letar du efter en billig trafikskola med fokus på individen och utveckling efter dina behov har du kommit helt rätt! Kontakta oss idag, det tar bara några minuter, och du kommer inte ångra dig när du tar ditt körkort.

Att skaffa körkort innebär en stor frihet, men även ett stort ansvar. Vi ser till att du får lära dig om kraven som samhället kommer ställa på er i framtiden redan från start, och blir en trafiksäker förare. Det är väldigt viktigt att ni har förtroende för oss på JP’s trafikskola. Vi vill därför understryka att våra anställdas och våra kunders säkerhet är vår första prioritet.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Se priser

 

Få hjälp med körkort i Sundbyberg från start till slut

JP’s trafikskola i Sundbyberg erbjuder våra elever allt som krävs för att kunna ta körkort. Vi hjälper dig genom alla steg på vägen och ser till att du känner dig trygg och bekväm med att köra, oavsett om det gäller moped, bil eller MC. Kontakta oss på telefon eller lämna ett meddelande för att boka en tid för konsultation.

Vi vet att alla elever är individuella och kräver olika mycket av en körskola, därför är vi noga med att se till att din utbildning är individanpassad både praktiskt och teoretiskt redan från början. Vi matchar ihop dig med en av våra kunniga lärare som först kommer bilda sig en uppfattning om din kunskapsnivå och erfarenhet av att köra bil. Efter det så skräddarsyr ni en undervisningsplan för dig som täcker in transportstyrelsens kursplan.

Hos oss på JP’s trafikskola i Sundbyberg hittar ni de bästa körlektioner i hela Stockholm , och vi har förberett förmånliga paket i form av intensivkurs, samt också olika paket för handledarkurs, teori och körlektioner. Vi har även paket som också innehåller risk 1 och risktvåan.

Handledarkurs för körkort i Sundbyberg

Om du ska gå handledarkurs i Stockholm eller Handledarkurs i Sundbyberg så erbjuder vi regelbundet handledarkurs på JP’s Trafikskola i Sundbyberg. Handledarkurs är en utbildning som du behöver inför att övningsköra privat. Både handledare och elever ska genomföra hela utbildning för att bli godkänd för privat övningsköring.

För att gå handledarkurs behöver elever vara minst 15 år och 9 månader, för att börja övningsköra behöver elever vara 16 år eller mer. Handledare behöver ha fyllt 24 år och haft körkortet för det fordon som ska övningsköras i minst 5 år.

Utbildningen tar 3 timmar att genomföra. När handledarkursen är genomförd ska handledaren ansöka om ett handledarbevis hos Transportstyrelsen. Elever behöver ansöka om körkortstillstånd innan de börjar övningsköra.

På JP’s Trafikskola i Sundbyberg erbjuder vi handledarutbildning till bra priser, vi strävar efter att vara en mer pris-värd trafikskola i Stockholm med omnejd. Kontakta oss idag för mer information kring våra utbildningar!

Riskettan för körkort i Sundbyberg

Risk 1, riskettan eller riskutbildningen del 1 är alla ett sätt att beskriva en utbildning där vi diskuterar och värderar riskfyllt beteende i trafiken. Denna utbildning är obligatorisk inför ditt teori-prov och din uppkörning.

Utbildningen är menad att ge dig insikter i vad det innebär att vara en ansvarsfull förare, vi samtalar om lagar och regler på vägen, droger, rattfylleri och trötthet och dess påverkan på ens kördugliget, och mycket mer.

Vi erbjuder riskettan i Sundbyberg för ett bra pris. Utbildningen är 3 timmar lång, använd vårt nätbokningssystem när du vill boka in riskettan eller kontakta oss på trafikskolan i Sundbyberg så hjälper vi dig.

Risktvåan för körkort i Sundbyberg

Risktvåan, riskutbildning del 2, eller halkbana, är den andra delen av riskutbildningen som är obligatorisk för dig som vill ta körkort. Risktvåan innehåller praktiska moment samt teori och du får prova att köra på halkbana och i riskfyllda situationer. På så vis så får nyblivna förare erfarenhet av hur det kommer kännas och var deras gränser går i obehagliga situationer där de tappar kontrollen över sin bil, eller sig själva.

Vi på JP’s Trafikskola bedömer när du är redo att göra risk 2 hos oss, eftersom det kräver en viss erfarenhet av att köra bil. Vi har alltid kompetenta lärare på plats som hjälper elever om det finns behov, och våra risk utbildningar är alltid till ett bra pris.

Välkommen att kontakta oss på JP’s trafikskola för risktvåan i Sundbyberg, vi erbjuder både nätbokning online och personlig hjälp. Du kan ringa, maila eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret på vår hemsida.

Körlektioner för körkort i Sundbyberg

Välkommen till JP’s trafikskola i Sundbyberg, vi har ett brett utbud av paket när det kommer till körlektioner i Sundbyberg. Du kan även boka in en testlektion. Vi har ett gemensamt mål – ert körkort. Vi vill ta den säkra och bekväma vägen dit, detta gäller även vårat pris på körlektioner hos oss.

Teorilektioner för körkort i Sundbyberg

I våra teorilektioner ingår det 10 timmar teori med lärare, online-tester och alltid mycket digitalt material för dina studier inför teori-provet. Det är bra att öva på teorin under tiden som du har körlektioner för även ha koll på regler i trafiken och snabbt kunna applicera sin kunskap.

Ta körkort snabbt och enkelt med JP’s Trafikskola i Sundbyberg

Att ta hjälp av en trafikskola när du ska ta körkort i Sundbyberg är alltid säkrare än att köra privat, speciellt i Stockholmstrafiken så ger våra kunniga lärare dig hjälp i olika bra tekniker för att bäst kunna köra i stan och i Sundbyberg, och ser till att du har verktygen för att alltid känna dig helt säker på din egen körning i trafiken.

Vårt mål är att du får lära dig olika sätt att kunna köra bra i många situationer, oavsett om det är B körkort, moped- eller motorcykel-körkort. För att kunna erbjuda detta så vill vi finns där för dig steg för steg i din resa mot körkortet.

Välkommen att ta körkort hos oss i Sundbyberg – oavsett fordon

På vår Trafikskola i Sundbyberg kan du som vill göra YKB utbildningen få gör den hos oss. YKB står för yrkesförarkompetens och utbildningen är obligatorisk att genomföra för dig som ska jobba som yrkesförare.

Om du vill ha råd och hjälp att göra YKB utbildningen så hittar du oss i Sundbyberg Centrum, eller på telefon, e-post eller via kontaktformuläret. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ta körkort hos JP’s trafikskola i Sundbyberg med vår intensivkurs

JP’s Trafikskola i Sundbyberg hjälper dig ta körkortet snabbt och smidigt genom att boka en intensivkurs. Vi har hjälpt tusentals kunder ta körkort i Stockholm och Sundbyberg på rekorttider under de senaste 20 åren med vår intensivkurs för körkort. I vår intensivkurs ingår teori och körlektioner och riskutbildning 1 och 2, samt tester online och även annat digitalt material.

Vi erbjuder vår intensivkurs på plats i vår trafikskola i Sundbyberg, några minuter från Sundbyberg Centrum. Här finns många sätt att ta körkort snabbt, eftersom du kommer få körlektioner i stressigare och intensivare stadsmiljöer, men också lugnare miljöer för dig vill ta det lugnare till en början.

Även om majoriteten av våra elever som genomför intensivkurs hos oss tar körkortet så är det inte en garanti, det kräver också att du lägger ner tid och energi på din utbildning, både under körlektioner och teori. Om du gör det har du en stor chans att ta körkort, men alla klarar inte uppkörning och teoriprov på första försöket. För dig som är motiverad och har ett tydligt mål – körkort – så kommer vi göra allt vi kan för att du ska klara både uppkörning och teoriprov, samt bli en duktig och säker förare.

Våra paketerbjudanden när du vill ta körkort i Sundbyberg

I våra paket kan du välja mellan 2 och 24 körlektioner, där varje lektion är 80 minuter lång. Paketen kostar från 4800 kr till 26400 kr och då ingår även teori samt riskutbildning 1 och 2 i några av paketen.

Vi rekommenderar att du bokar in testlektion hos oss för att första bedöma vilken nivå du ligger på i din förmåga och hur många lektion som du och läraren anser behövas för att du ska klara din uppkörning. Det är ingenting som är helt bestämt utan utvärderas löpande utefter hur du och läraren känner under dina körlektioner. En testlektion är på 80 minuter.

Teorin som ingår i paketen är 10 timmar lärarledd teorikurs, internettester och annat digitalt material. Vilken tid som gäller för lektion ger vi dig gärna information om, det är bara att kontakta oss.

Vårt mest prisvärda paket som de flesta väljer hos oss är Paket 12 H, det ger dig 12 körlektioner, riskettan och halkkörning, 10 timmar teorikurs och allt digitalt material, samt obegränsade teoritester.

Efter du har köpt ett paket på JP’s trafikskola så kan du antingen logga in på elevcentralen för att välja tid för dina körlektioner samt teoritillfällen, eller kontakta receptionen för att lägga in bokningar. Olika kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål att ta körkortet här på trafikskolan i Sundbyberg. 

KONTAKTA OSS