Välkommen till JP´s Trafikskola i Sundbyberg

Bor du i Vällingby och vill ta körkort? Boka körlektioner för bil, MC och moped med JP’s Trafikskola. Vår bilskola ligger ett stenkast från Vällingby i närliggande Sundbyberg.  Vi erbjuder intensivkurs för körkort och körskola och hjälper dig även med riskutbildning och handledarutbildning.

Våra elever kommer gåendes hit, men kör härifrån.

JP’s Trafikskola är en trafikskola nära Vällingby med över 20 års erfarenhet av att hjälpa våra elever att ta körkort. När du skriver in dig på vår trafikskola kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig från start till mål. Vår högsta prioritet är att du ska bli en säker bilförare i trafiken och gå härifrån med körkortet i hand.

Kurser på vår trafikskola när Vällingby

Vill du börja övningsköra privat är vår handledarkurs det första steget att ta i din körkortsutbildning. På vår trafikskola nära Vällingby kan du gå alla obligatoriska kurser som krävs för att du ska kunna ta ditt körkort. Riskutbildningarna riskettan och risktvåan hålls av några av branschens mest erfarna lärare och är av högsta kvalitet.

Andra körkortsutbildningar på vår trafikskola nära Vällingby

Utöver utbildningar för B-körkort har vi även utbildningar för dig som är intresserad av att ta mopedkörkort eller MC-körkort. Vi hjälper dig som vill glida runt på Stockholms gator på två hjul!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola nära Vällingby på Sturegatan 8.