JP’s Trafikskola är en trafikskola i Sundbyberg med lång erfarenhet av körkortsutbildningar. Vi hjälper dig hela vägen från start till körkort. Våra utbildningar är alltid anpassad efter individen så du får ut det mesta av din tid hos oss. På vår trafikskola i Sundbyberg är du som elev vår högsta prioritet och vi gör allt vi kan för att du ska lämna vår trafikskola med körkortet i hand.

Kurser på vår trafikskola i Sundbyberg

Är det dags att börja övningsköra? Vår trafikskola i Sundbyberg erbjuder alla obligatoriska kurser som du behöver för att kunna klara uppkörningen. Hos oss hittar du några av branschens mest erfarna lärare med lång erfarenhet av att hålla i handledarkurs, riskettan och risktvåan.

Övriga körkortsutbildningar

Vill du ta körkort på kortast möjligast tid så erbjuder vi även intensivutbildningar för B-körkort. För dig som är intresserad av att ta mopedkörkort erbjuder vi även utbildningar för AM-körkort. Drömmer du om att glida fram på Stockholms gator med en hoj kan vi gladeligen meddela att vi även erbjuder utbildningar för MC-körkort.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss här eller besöka vår trafikskola i Sundbyberg på Sturegatan 8, 172 31 Sundbyberg.

Bästa trafikskolan i Stockholm

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har funnits i över 20 år. Vår drivkraft är att alltid kunna sätta våra elever i fokus.

Förverkliga Din Dröm

Ni har en dröm om ett körkort – vi har medlen för att förverkliga er dröm! Vi ser fram emot att få träffa just dig.!

Vi har ett gemenast mål – ert körkort. Vägen dit vill vi ta på ett effektivt och säkert sätt. Ni kommer bli väl omhändertagen, våra välutbildade lärare säkerställer att ni alltid känner er bekväma.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS PÅ jpstrafikskola

Instagram did not return a 200.

Nyheter